Vierailu Sofia Future Farmille // 27.11. klo 17.00

Aika: tiistai 27.11. klo 17.00
Paikka: Sofia Future Farm, Sofiankatu 4 C, Helsinki

Marraskuun iloksi vierailemme uudessa luovan työn ja hyvän elämän kaupunkikeskuksessa Sofia Future Farmissa. Luvassa on kiinnostava ilta kaupunkikulttuurin parissa: elokuun lopussa avautuneesta Sofia Future Farmista ja sen toiminnasta meille kertoo yksi keskuksen perustajista, Töölö Urban Oy:n toimitusjohtaja Raoul Grünstein. Töölö Urbanin perheeseen kuuluvat myös Kauppatorin viereinen merikylpylä Allas Sea Pool, Kulttuuritehdas Korjaamo ja Bio Rex.

Ilmoittautumiset Sofiaan tällä lomakkeella viimeistään sunnuntaina 25.11. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Posted in Tapahtumat, Tapahtumat: raportointi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *